2011. november 29., kedd

szép MELEG MÁRKÁS lányos felsők 12/18hó,DORA,STB - Jelenlegi ára: 750 Ft

5 db  összesen, szép lányos pulóverünk, sapijaink , méretűk 12/18 hósak.
meleg téli plüss csikos felsőnk, cimkéjét középről kivágta. nagyon puha kényelmes darab, h 35 v-u24. 5ny-u38cm. hibátlan szép újszerű.
kismanókás bohókás sapink meleg téli poláros kötős darab. nincs hibája.
új gyönyörű kézi kötött vidám szép szines hibátlan sapika. mag 30 bojttal.
12/18hós  rózsaszin kapucnis szürkés  ezüst pöttyös édi cippes felsönk kicsit a festék meg van kopva és a kapucnija gyönyörűen fényessel boritva jól használhatóan. nagyon keveset ünnepre hordtuk amugy hibátlan szép darabunk. h 30 válltól ny-u 33cm, két alig látható kis szálhúzás van a kapucnin a cipzárja kocka hajtása összehúzta, alig látzsik lent a varrás kezdetnél föleg: -)
eredeti dora baba pizsinek használt kényelmes pulcs, a hehér szin mindenhol meg van repedve a többi nem, és a hátán is a dora szó, még használható szép csillogós darab. 11/2-2évnek, 86/92 irású.
sok szép hibátlan v új márkás nadrágot, pulóver csomagot és sok szép márkás lányos kabátot overállokat is
tettem fel most olcsón a napokban.
és sok szép ruhánkat márkás új v hibátlan játékunkat is.
önsúlya csomi nélkül x gramm.
természetesen szívesen feladom simán is de azt h hozzád ér azt nem tudom sajnos garantálni. azzal a darabka cetlivel nem kezdhetek semmit... de feladáskor a címzett nevére és címére számlát kérek hogy igazolni tudjam feladását. utánvét kizárt.
rengeteg vadiúj és újszerű ruhákat  játékokat cipőket, kismamaruhát, sapkákat, kalapokat pulóvereket nacikat is töltök fel a napokban olcsón ha van kedved nézz szét nálam! köszi: Kinga
dohány -és állatszőr mentes otthonból!


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 16:59
. szép MELEG MÁRKÁS lányos felsők 12/18hó,DORA,STB - Jelenlegi ára: 750 Ft