2011. június 2., csütörtök

BESTWAY MEDENCE 305x76, beleértve a szűrők, javítások és klórt; ÚJ!

BESTWAY MEDENCE 305x76, beleértve a szűrők, javítások és klórt; ÚJ!
Kínálnak itt egy jó minőségű pool jó minőségű BESTWAY ... A BESTWAY FAST SET medence jelentős átmérőjű 3,05 méter, teljes magassága 76 cm!

A medence készült a tartós és strapabíró, 3-rétegű PVC és poliészter keverék, amely biztosítja a hosszú ideig eltartható.

Az épület maga nagyon egyszerű ... ... A medence egy kis felületre terjed óvatosan ... és amint a külső gyűrű a felfújt forgalomban, azt is öntse ki a vizet ... A medence költözik teljesen független! A kapcsolat a szállítás a megfelelő szűrő eléggé erős ugyanolyan gyorsan ... és mint, hogy a nyári úszás sem az úton ... Kérésére az utat, mint a klór tablettát (fertőtleníteni, és megakadályozza, algásodás) ingyenes az első 8-10 hét, tökéletes úszás ezt!

Az uszoda BESTWAY NEW & UNUSED természetesen szintén elérhető az eredeti csomagolásban!

(Kérjük, vegye figyelembe ... a beállított ajánlani az eredeti teljes készlet, beleértve a megfelelő szűrő-szivattyú, tömlők, javító készlet, kézi stb ... további "bónusz klór" ... és nem A kedvező "Abspeckversion", amely kizárólag a medencében ... és szűrő nélkül "vermockert" A víz a hő nagyon gyorsan!)

Inkább Pick Up (46459 Rees) ... de persze kombinálni hajózás a 8,90 €-HERMES lehetséges!

PRIVÁT eladó - NINCS GARANCIA és VISSZA!
Ár: 65 EUR