2011. május 29., vasárnap

2 nagy puszpáng Buxus golyók labdák 1,30-1,40 m:
Mi design körül a kertünkben. Ez a két nagyon öreg fa szférák (20-25 év) nagyon egészséges, de sajnos kinőtte, és álljon az én kis teraszon. Ezért úgy döntöttünk, hogy felajánl egy szeretője ezt a gyönyörű növény. Nekik van egy átmérője 1,30 m-1, 40m. Ültetett bejáratához közel a jobbra és balra, néztek fantasztikus, és még a legegyszerűbb hazai megjelenés elegáns és gyönyörű is!

Miért nem tesszük ezt? Nos, mielőtt a bejárati természetesen már puszpáng, legnagyobb örömére szomszédaink :-)

A két legutóbbi vágott tavaly tavasszal. Vágás után, ők vissza Topp. Csak egy - a bal őket - a téli időszakban a közúti alul oldalán világos hó kár, a kis út, de kell a lekötött csak, azt hiszem. Ellenkező esetben, nagyon szép és vonzó (lásd fotó). A könyv nagyon egészséges a számunkra, és nem gomba, vagy más betegségek. Jelenleg átültetett néhány évvel ezelőtt a régi dobozt fák, és túlélte a lépés is. Másolatai ilyen méretű általában költsége 899 € egyes - itt a két együtt sokkal kevésbé!

A vevőnek meg kell ásni a bokrok, és vedd fel. Szeretek segíteni az ásás (2-3 km-re a város határain Oldenburg i.Ol.). Nem segít nekem, Ez egy 20 € kedvezményt a vételárat!
Ár: 149 EUR